+45 53 63 75 47
Fri levering ved køb over 500 DKK
  • 0
  • 0
Fri levering ved køb over 500 DKK
Udforsk Kategorier
+45 53 63 75 47

RAAW Alchemy

– Luksuriøs, bæredygtig hudpleje til ansigt, krop og sanser.

RAAW Alchemy er en prisvindende brand af ren skønhed og parfume, fremstillet med økologiske, bæredygtige og vildthøstede ingredienser samt  planter fra havet. I hver flaske finder du naturens fineste ingredienser og bedst bevarede hemmeligheder.

Du behøver ikke at vælge mellem det naturlige og resultaterne – RAAW Alchemy er alt-i-én. Oplev den transformative ritual og de langsigtede resultater, din hud har ventet på.

“Vi ønsker at have en langt mere bæredygtig tilgang til produktion med en mindre CO2-udledning. Det giver så meget mere mening at have produktionen lokalt, især efter jeg flyttede tilbage til København. Ved at bringe produktionen til Danmark kan vi også tilbyde forbrugerne bedre priser.”

Alle ingredienser er omhyggeligt udvalgt for deres individuelle superkræfter og hvordan de supplerer hinanden for bedre resultater. Ingredienser vælges aldrig for deres farve eller duft. Hvert eneste produkt er kurateret til specifikke hudbehov – ikke for at dufte eller se ud på en bestemt måde.