+45 53 63 75 47
Fri levering ved køb over 500 DKK
  • 0
  • 0
Fri levering ved køb over 500 DKK
Udforsk Kategorier
+45 53 63 75 47

FRAMA

Inden for de forskellige kollektioner: Permanent, Studio, St. Pauls og den seneste Study Collection – opererer Frama Studio inden for forskellige kreative områder og retninger fra møbler, belysning, apotek, bøger, beklædning og køkkener. De har alle til fælles, at de fokuserer på naturlige materialer, enkel geometri og en generel værdsættelse af varighed. Stykkerne inden for kollektionerne signalerer en tilbagevenden til det grundlæggende, hvor designudseendet sigter mod at være ærligt og forenklet. Ved at arbejde inden for området for designarketyper repræsenterer Frama en grafisk og ligefrem æstetisk tilgang til design.

Udover at tilbyde et udvalg af forskellige kollektioner tilbyder Frama også komplet interiørstyring og udvikler stedsspecifikke designløsninger og kuraterer en målsyet scenografi i tæt samarbejde med arkitekter og brugere, fra den indledende idé til dens endelige materialisering.

Frama-hovedkvarteret og Studio Store er beliggende i centrum af København inden for det historiske og beskyttede kvarter Nyboder. Tidligere hjemsted for St. Pauls Apotek, grundlagt i 1878. Synergien mellem fortidens og nutidens elementer i rummet er en direkte forbindelse til, hvordan Frama definerer deres primære interesse inden for det kreative felt som en dialog mellem to modsatte poler; en klassisk og en moderne tilgang – mellem digital og analog produktion.

Frama Apothecary Produkter