Banebrydende & målrettende produkter med høj intensitet

Biologique Recherche er et mærke, der udelukkende bruges af skønhedsprofessionelle, som har givet et løfte om at yde effektive og personlige hudplejebehandlinger, som er skræddersyede til klienten. Med udgangspunkt i skønhedsprofessionelles ekspertise og i en avanceret forståelse af hudfysiologi har Biologique Recherche udviklet en unik behandlings metode, der kombinerer nye målrettede produkter med specifikke teknikker.

Vi tilbyder over 150 hudplejeprodukter, der passer til forskellige Skin Instants©. Produktionen styres og overvåges fra start til slut, helt fra udvælgelsen af de skrøbelige råmaterialer, som vi opbevarer omhyggeligt og forsigtigt for at bevare deres naturlighed.

Vi kan stå inde for en høj produktionskvalitet, fordi vi nøje overholder kosmetik-sektorens gældende standarder, også kendt som ”Good Manufacturing Practices”. De centrale mål for disse standarder er at garantere god hygiejne og at opfylde alle sikkerhedskriterier.

Biologique Recherche-laboratoriumet er både til forskning og produktion, hvor et ensrettet system begrænser krydskontaminering. Derudover holdes strømmen af råvarer og mennesker adskilt, og der er implementeret et system med rene zoner for at garantere maksimal produktkvalitet.

Kvalitetskontrol foretages i de forskellige produktionsstadier for at sikre produktstabilitet. For at behandle vores klienters hud med præcision, så skal hvert produkt nemlig have den samme nøjagtige sammensætning hele året rundt.