+45 53 63 75 47
Fri levering ved køb over 500 DKK
  • 0
  • 0
Fri levering ved køb over 500 DKK
Udforsk Kategorier
+45 53 63 75 47

Bryn & Vipper

Farvning af bryn og vipper – få markeret dine bryn og vipper med den rette form og farve, der passer til netop dig og dit ansigt.

Flotte og markerede øjenbryn

Hos Allure Copenhagen på Vesterbro ved vi, hvor meget smukke og velplejede øjenbryn betyder for dit udtryk. Vi former dine øjenbryn efter dit ønske og tilpasser brynenes form til lige netop dine ansigtstræk. Det giver et naturligt løft, mere udstråling og karakter til dit ansigt. Vi farver også dine bryn, så de matcher din hårfarve og fremtoning. Vi blander netop den farve, der passer til dig. Med farvede bryn vil du lette dine makeup-rutiner og slippe for at rette dine bryn hver dag.

Få farvet dine øjenvipper

Du har også mulighed for at få farvet dine vipper mørke, så du kan spare på mascaraen eller helt lade være med at bruge den! Farvning af vipper er med til at give et markeret og dramatisk look – det samme som du normalt ville opnå med en mascara. Farvning af vipper er ideelt for dig, der ønsker et mere markeret udtryk, men stadig vil have naturligt udseende vipper.

Prisliste

20% rabat gives på samtlige bryn og vippe behandlinger i forlængelse af en ansigtsbehandling. Fratrækkes ved kassen, efter behandlingen.

Ret af bryn m. voks/pincette
175 DKK

Farvning af bryn
195 DKK

Farvning + ret af bryn
295 DKK

Farvning af øjenvipper
195 DKK

Farvning af øjenvipper + ret af bryn
295 DKK

Farvning af øjenvipper & bryn
295 DKK

Farvning af øjenvipper & bryn + ret af bryn
375 DKK