+45 23 43 23 41
Fri levering ved køb over 500 kr.
Fri levering ved køb over 500 kr.
Udforsk Kategorier
+45 23 43 23 41

Behandlinger

Forkæl dig selv …

… eller en du holder af med en eksklusiv behandling hos Allure Copenhagen. Hudterapeut Fatima Bouloum laver ansigtsbehandlinger, ret og farve af øjenbryn- og vipper samt hårfjerning med voks. Kig forbi klinikken til en uforpligtende konsultation eller book din behandling online allerede nu.

Skønhedsbehandlinger

INTRO
Er det din første ansigtsbehandling? Ved du ikke hvilken behandling du skal vælge? Ønsker du at sætte ordentlig ind på vejen til en sund og velplejet hud? Så kan vi anbefale, at starte med en intro behandling, så vi kan sikre os, at du er tryg og får de resultater, som du drømmer om.
DKK 995,-

MINI
Mini ansigtsbehandlingen giver din hud alle de nødvendige ting, som en sund hudplejerutine kræver. “Mini” er til dig, som har en normal og balanceret hud, der ønsker en kort behandling, der giver din hud et boost.
DKK 345,-

DYBDERENS
Denne behandling er for dig, der ønsker at få dybderenset huden og komme til bunds med hudorme, talgknopper, bumser og andre urenheder. Vores dybderens ansigtsbehandling, giver os tid til at arbejde med specifikke hudproblemer og få renset helt i dybden.
DKK 495,-

KLASSISK
Den klassiske ansigtsbehandling, giver os mere tid til at arbejde i dybden med din huds tilstand. Behandlingen er til dig, der ønsker en komplet ansigtsbehandling med både dybderens, fugt og massage.
DKK 595,-

LUKSUS
Luksus behandlingen er for dig, der ønsker den ultimative ansigtbehandling, der virker afstressende. I denne luksuriøse ansigtsbehandling indgår også afspændende ansigtsmassage kombineret med en dejlig hovedbundsmassage.
DKK 695,-

SKIN FEEDING
Behandlingen er udviklet af Amazing Space og virker som en skønhedsfremmende vitamin-indsprøjtning for alle hudtyper.
DKK 895,-

FACE WORKOUT
Face Workout er en behandling, hvor vi træner alle dine ansigts muskler. Vi anvender økologiske gummibolde, gua sha redskaber og manuelle tag til at stimulere, afspænde og træne musklerne.
DKK 650,-

FACE LIFTING THERAPHY
Behandlingen byder på bindevævsmassage af dine 97 ansigtsmuskler. Resultatet giver dig en opstrammet hud og kan mindske mimiske rynker.
DKK 650,-

MIRACLE MICRO PEEL – A.H.A
I en Miracle Micro Peel ansigtsbehandling anvendes frugtsyrer. Frugtsyrer er også kendt under navnet AHA, som står for Alpha Hydroxy Acid. AHA er en effektiv kombination af naturlige syrer, som benyttes i resultatgivende ansigtsbehandlinger.
DKK 395,-

TEENAGE (13-19 ÅR)
Teenage behandling (mellem 13-19 år) er en ansigtsbehandling, der er tilpasset en teenage hud. Denne behandling er til dig, der har akne, bumser, dybe porer eller en sart hud, som trænger til udrensning og god vejledning omkring hudpleje.
DKK 445,-

PESTLE & MORTAR
Behandlingen er udviklet ud fra Pestle & Mortar og deres fantastiske univers, der har givet markedet nogle helt magiske produkter. De har en perfekt synergi af pH, koncentration og tekstur, der passer til alle hudtyper.
DKK 395,-

Anmeldelser

Dejlig oplevelse

Jeg er kommet hos Fatima/Allurecph i mange år. Altid en dejlig oplevelse for ens velvære og sjæl. Fatima er proffesionel, sød og et varmt menneske. Holder af hende og hendes hyggelige klinik. Prøv det.

— Tine Henriksen

Den bedste ansigtspleje

“Jeg har de sidste 10-11 år, fået laver ansigtsbehandlinger hos AllureCph. Jeg har aldrig haft problemer med min hud og skulle det være tilfældet, har den fantastiske ejer, altid formået at oprette balancen, efter et besøg. Jeg har altid fået god vejledning ift, valg af produkter.

Man ved man er i gode hænder. Hun bliver ved med at videreudvikle sig selv og sit koncept og uddanner sig hele tiden, med henblik på at blive bedre. Jeg elsker at få mine behandlinger dér. Jeg føler mig velkommen, afslappet og tryg.

— Latifa

Forkæl dig selv

Jeg har besøgt Allure flere gange og hver gang har jeg fået en meget flot hud. Jeg har følt, at jeg fik en meget professionel behandling. Jeg nød særlig at få ansigtsmassage i en meget afslappet atmosfære.

Produkterne, der bruges er blide og huden bliver forkælet, så man kan føle ansigtet glat og fint mange dage efter. Jeg vil gerne anbefale klinikken til andre. Det er luksus.

— Sussan Mukakasa