+45 53 63 75 47
Fri levering ved køb over 500 DKK
  • 0
  • 0
Fri levering ved køb over 500 DKK
Udforsk Kategorier
+45 53 63 75 47

Behandlinger

Forkæl dig selv …

… eller en du holder af med en eksklusiv behandling hos Allure Copenhagen. Hudterapeut Fatima Bouloum laver ansigtsbehandlinger, ret og farve af øjenbryn- og vipper samt hårfjerning med voks. Kig forbi klinikken til en uforpligtende konsultation eller book din behandling online allerede nu.

Skønhedsbehandlinger

Intro

Er det din første ansigtsbehandling? Ved du ikke hvilken behandling du skal vælge? Ønsker du at sætte ordentlig ind på vejen til en sund og velplejet hud? Så kan vi anbefale, at starte med en intro behandling, så vi kan sikre os, at du er tryg og får de resultater, som du drømmer om.

1095 DKK

Mini

Mini ansigtsbehandlingen giver din hud alle de nødvendige ting, som en sund hudplejerutine kræver. “Mini” er til dig, som har en normal og balanceret hud, der ønsker en kort behandling, der giver din hud et boost.

475 DKK

Dybderens

Denne behandling er for dig, der ønsker at få dybderenset huden og komme til bunds med hudorme, talgknopper, bumser og andre urenheder. Vores dybderens ansigtsbehandling, giver os tid til at arbejde med specifikke hudproblemer og få renset helt i dybden.

695 DKK

Klassisk

Den klassiske ansigtsbehandling, giver os mere tid til at arbejde i dybden med din huds tilstand. Behandlingen er til dig, der ønsker en komplet ansigtsbehandling med både dybderens, fugt og massage.

795 DKK

Luksus

Luksus behandlingen er for dig, der ønsker den ultimative ansigtbehandling, der virker afstressende. I denne luksuriøse ansigtsbehandling indgår også afspændende ansigtsmassage kombineret med en dejlig hovedbundsmassage.

895 DKK

Face Workout

Face Workout er en behandling, hvor vi træner alle dine ansigts muskler. Vi anvender økologiske gummibolde, gua sha redskaber og manuelle tag til at stimulere, afspænde og træne musklerne.

750 DKK

Face Lifting Theraphy

Behandlingen byder på bindevævsmassage af dine 97 ansigtsmuskler. Resultatet giver dig en opstrammet hud og kan mindske mimiske rynker.

750 DKK

Miracle Micro Peel

I en Miracle Micro Peel ansigtsbehandling anvendes frugtsyrer. Frugtsyrer er også kendt under navnet AHA, som står for Alpha Hydroxy Acid. AHA er en effektiv kombination af naturlige syrer, som benyttes i resultatgivende ansigtsbehandlinger.

495 DKK

Teenage

Teenage behandling (mellem 13-19 år) er en ansigtsbehandling, der er tilpasset en teenage hud. Denne behandling er til dig, der har akne, bumser, dybe porer eller en sart hud, som trænger til udrensning og god vejledning omkring hudpleje.

595 DKK

60 min.

En koncentreret ansigtsbehandling, der giver et synligt resultat ved første behandling. På baggrund af en professionel hudanalyse, skræddersyer vi den mest effektive behandling med Biologique Recherche til dig. Behandlingen henvender sig til alle kunder og hudtyper, der ønsker et målrettet boost.

1095 DKK

90 min.

Her får du en avanceret hudbehandling, der sætter ind, hvor du har brug for det. Ud fra en grundig hudanalyse skræddersyer vi en dybdegående og udvidet ansigtsbehandling med de eksklusive produkter fra Biologique Recherche.

1495 DKK

120 min.

Her får du den mest effektive ansigtsbehandling med Biologique Recherche. I hele to timer forkæler vi din hud med det ypperste inden for moderne og avanceret hudpleje. Behandlingen er luksuriøs, og du kan se resultatet i mange dage efter.

1795 DKK

Ret af bryn m. voks/pincette
175 DKK

20% rabat gives på samtlige bryn og vippe behandlinger i forlængelse af en ansigtsbehandling. Fratrækkes ved kassen, efter behandlingen.

Anmeldelser

Dejlig oplevelse

Jeg er kommet hos Fatima/Allurecph i mange år. Altid en dejlig oplevelse for ens velvære og sjæl. Fatima er proffesionel, sød og et varmt menneske. Holder af hende og hendes hyggelige klinik. Prøv det.

— Tine Henriksen

Den bedste ansigtspleje

“Jeg har de sidste 10-11 år, fået laver ansigtsbehandlinger hos AllureCph. Jeg har aldrig haft problemer med min hud og skulle det være tilfældet, har den fantastiske ejer, altid formået at oprette balancen, efter et besøg. Jeg har altid fået god vejledning ift, valg af produkter.

Man ved man er i gode hænder. Hun bliver ved med at videreudvikle sig selv og sit koncept og uddanner sig hele tiden, med henblik på at blive bedre. Jeg elsker at få mine behandlinger dér. Jeg føler mig velkommen, afslappet og tryg.

— Latifa

Forkæl dig selv

Jeg har besøgt Allure flere gange og hver gang har jeg fået en meget flot hud. Jeg har følt, at jeg fik en meget professionel behandling. Jeg nød særlig at få ansigtsmassage i en meget afslappet atmosfære.

Produkterne, der bruges er blide og huden bliver forkælet, så man kan føle ansigtet glat og fint mange dage efter. Jeg vil gerne anbefale klinikken til andre. Det er luksus.

— Sussan Mukakasa